Blazing Heat

Division Speed: Der er fart på.

Min umiddelbare tanke, da jeg så coveret til denne single, var noget med rolle- og strategispilspillende unge mænd. Men det har ikke nødvendigvis noget på sig.

Division Speed er et tysk speed/thrash metal-band. Bandet blev dannet i Neustadt an der Orla i 2008. Lyrikken omhandler 2. Verdenskrig, kan jeg læse på “Encyclopaedia Metallum”.

Division Speed har udgivet flere spilt-singler/ep’er med bands som Witching Hour og Chörnyj Woron. De har et fuldlængde album på samvittigheden, “Division Speed” der blev udsendt i 2015 – samme år som denne single.

Titelnummeret er et hurtigt omgang tråd, der straks sender mig tilbage til 1990’erne – hvor højt tempo var en kvalitet i sig selv. “Wacht am Rhein” kører også afsted i et fint tempo – og er også et nummer der sagtens kunne være af ældre dato.

Division Speed er ikke et band, hvor jeg vil bruge ressourcer på at dykke dybt ned i deres musik. Men kommer de forbi og spiller live, er jeg klar. Tænker de kan levere en fest.

Division Speed
vinyl: Blazing Heat. High Roller Records, 2015 (2015). HRR 431
Birger Schwidop (Tailgunner), bas. F. J. L. (Aggressive Perfector), trommer. Venomessiah, guitar. Christian Seitz (Hunter), vokal.

Side A

  • Blazing Heat

Side B

  • Wacht Am Rhein

Discogs: Blazing Heat
Bandcamp: Division Speed
Division Speed