The Link

Gojira: Et løbehit.

“The Link” er Gojiras andet studiealbum. Der er tight, teknisk dødsmetal.

“The Link” er et Gojira-album jeg hører ret sjældent. Faktisk synes jeg “The Link” er lidt kedeligt i længden. Jeg er mere til de to efterfølgende albums, “From Mars to Sirius” og “The Way of All Flesh” som er lidt mere melodiøse og meget mere interessante. Alligevel har jeg et særligt forhold til et af numrene på “The Link”: Dawn.

“Dawn” er et instrumentalnummer, og en ganske fin en af slagsen. I de første år hvor jeg løb brugte jeg det tit på de sidste kilometer af løbene. Når jeg var træt og det måske gjorde lidt ondt.

“Dawn” er ikke sådan et løbenummer med et godt pace at løbe efter. Det er tilgengæld et nummer der booster den mentale kraft og giver det boost der nogle gange skal til for at holde tempoet på de sidste kilometer.

Gojira
cd: Link, The. Listenable Records, 2003 (2005). POSH 067.
Producer: Gabriel Editions
Joe Duplantier, vokal / guitar. Christian Andreu, guitar. Jean-Michel Labadie, bas. Mario Duplantier, trommer.

 • The Link
 • Death Of Me
 • Connected
 • Remembrance
 • Torii
 • Indians
 • Embrace The World
 • Inward Movement
 • Over The Flows
 • Wisdom Comes
 • Dawn

Bandcamp: Gojira
Discogs: The Link
Gojira