Atra Musica

Forskellige kunstnere: Split-cd med Darkenhöld og Griffon. Fransk black metal.

Jeg hørte et af de Darkenhöld-numre der er på “Atra Musica” på en sample-cd fra pladeselskabet Les Acteurs De L’Ombre. Stemningen i musikken fangede straks og jeg investerede i cd’en. Det har jeg ikke fortrudt. Men Griffon først.

Griffon indleder “Atra Musica” med fire sange. Griffon er et hedensk black metal band fra Paris. Gruppen blev dannet af Aharon i 2012 og har flere udgivelser på små, alternative selskaber bag sig. Sangene er til tider melodisk – til tider dunkel, uden at det bliver ultra-sort.

Darkenhöld blev dannet i Nice i 2008. Bandet spiller atmosfærisk black metal pakket ind i et middelalderligt univers. De fire numre Darkenhöld spiller på “Atra Musica” er semi-akustiske og meget stemningsfulde. De fire Darkenhöld-numre er grunden til at jeg investerede i denne split-udgivelse.

Forskellige kunstnere
cd: Atra Musica. Les Acteurs De L’Ombre, 2019 (2019). AO-94.

  • Griffon: Si Rome Vient À Périr
  • Griffon: Souviens Toi Karbala
  • Griffon: Jérusalem
  • Griffon: Interlude
  • Darkenhöld: Marche Des Bêtes Sylvestres
  • Darkenhöld: Le Sanctuaire De La Vouivre
  • Darkenhöld: Les Goules Et La Tour
  • Darkenhöld: Citadelle D’Obsidienne

Discogs: Atra Musica

Publiceret på sh site 23.08. 2020.