Orm i DR

Hvor mange faser har livet. Ifølge Orm fire: den brusende ungdom, den bebyrdede voksne, den asketiske eneboer og til sidst rejsen ind i den næste verden (det er vel her vi bliver orm) På Intet • Altet repræsentere de fire numre, “Fra dyden”, “Floden, som kan skabe”, “Floden, som kan lede” og “Mod døden”, de fire livsfaser ifølge Orm.

I DR Koncerthuset startede med Orm Intet • Altet. Lyden var god den i lyddesignede arkitektur som udgør det indre af DR Koncerthus. Men var lyde optimal? I sær i først akt, hvor vi hørte ⅔ af Intet • Altet-værket ville det have gavnet med mere volumen til strygerne og blæserne.

Personligt var jeg mest begejstre for andet akt der startede med et nyt nummer og som ellers bestod af et par numre fra albummet Ir.

Hvad angår Intet • Altet, så fik jeg mere ud af opførslen af det værk til release-koncerten i Lille Vega (hvor vi fik hele værket).

Om alt er. Det var en fin aften i DR Koncerthuset med stor musik.

Orm
DR Koncerthuset. 4. november 2023.

Fotoet er venligst udlånt af Mette Jensen.